Kafé

Besøk vår utsøkte kafe`og bakeriutsalg på Fagernes!

Åpningstider
Mandag – fredag: 09.00 -17.00
Lørdag: 10.00- 16.00

cafe@bakerietibagn.no 

Variert meny

AL6A3828.jpg

Bakeriet i Bagn Kafé Fagernes tilbyr et stort utvalg av moderne og varierte lunsjretter med spennende og gode råvarer! Vi tilbyr de lekreste påsmurte baguetter, rundstykker, smørbrød, blingser, snitter og salater. Kanelsnurrene er vår store stolthet og vi mener de er Norges beste.

Vi serverer fyldig og smaksrik kaffe fra Fjellbrent Kaffebrenneri. Kaffen er også for salg i 250 gr. poser og vi kverner gjerne kaffen for deg hvis du ønsker det.

Ferske råvarer

AL6A3837.jpg

Utslaget bugner at ferske bakevarer hver dag, og alle våre brød stekes i steinovn.

Vi strekker oss langt i å benytte lokale råvarer fra lokalmatprodusenter i hele Valdres. Pålegget kjøpes lokalt hos Reboli AS på Leira så langt det er mulig.

Kan vi friste med; Svinenakke med Selbu Blå , hjemmelaget sennepdressing og pære? Pulled Pork med Coleslaw eller salami med Brie , sennepdressing, nøtter og sommerhonning fra Plassen Forsøksgård.

Og så klart har vi reale blinger med egg og bacon, med egg fra Etnedal.

Bakeriutsalg

AL6A0628.jpg

Vi tilbyr et rikt utvalg av ferske bakevarer, kom inn og kjøp med deg delikatesser eller sitt ned i vår koselige kafé og nyt måltidet her.

Hjertelig velkommen inn til et hyggelig måltid i våre lokaler midt i Fagernes sentrum!

Ved forespørsel om catering kontakt oss på
telefon nr. 48207291 eller cafe@bakerietibagn.no Vi strekker oss langt for å etterkomme din ønsker og leverer til små og store sammenkomster.

 

AL6A3837.jpg