Logo Bakeriet i Bagn
Torsdag 08 - 17 / Fredag 08 - 20 / Lørdag 08 - 15 / Søndag 11 - 18
Bakeri utsalg og cafe på Fagernes: Tirsdag – lørdag 09.00 -17.00 (15)
brød.jpg

Brød

Alle brød stekes i steinovn. De «fribakte» brødene, som legges direkte på den varme steinen får en egen smak. Formbrødene får sin særegenhet som en følge av tiden og behandlingen de får.

Vi har 4 brødtyper, loff og baguetter.

 

  • Grovbrødet som er det groveste vi tilbyr. Smaker godt med f. eks brunost, leverpostei og sild.
  • Kornbrødet med en anelse av nøtter. Dette har hele frø som kan være harde.  Pass tennene!
  • Landbrødet er halvfint. Du får fram ekstra smak når du rister det – selv når det er ferskt!
  • Havrebrødet har vi kommet opp med etter oppfordring fra dere. Det har blitt et populært brød.  Halvfint som sine to «halvsøsken».  Dette har vi spekket med skollede havregryn.
  • Rundstykkene formes av brøddeigene. Vanligvis lager vi dem fra «familien halvfin».
  • Loffene får også en egen smak fra prosessen og ovnene.
  • Baguetter. Slik jeg mener de skal være.  Slik jeg husker dem fra bakeriene i Frankrike, i Meribel, på 90-tallet.

 4-korn 

Ingredienser: Hvetemel, vann, rug, linfrø, 

solsikkekjerne, sesamfrø, salt, gjær og surdeig. 

 

Inneholder Tålmodighet og god tid

Nettovekt 820 gram

 

Grovbrød                               

Ingredienser: Hvetemel, vann, rug surdeig, kruskakli,

bygg, salt, maltekstrakt og gjær.  Mulige spor av sesamfrø.

 

Inneholder Tålmodighet og god tid

Nettovekt ca 820 gram

 

 Havrebrød 

Ingredienser: Hvetemel, vann, havregryn (10%)

surdeig, malt-ekstrakt, salt, og gjær.  Mulige spor av sesamfrø.

 

Inneholder Tålmodighet og god tid

Nettovekt ca 820 gram

 

Landbrød 

Ingredienser: Hvete, vann, rug, surdeig, maltekstrakt, salt,

bygg og gjær.  Mulige spor av sesamfrø.

 

Inneholder Tålmodighet og god tid

Nettovekt ca 820 gram